Palmhöltje

Palmhöltje Venlo

Palmhöltje is een mooie traditie waarbij de voorbereidingen én het meelopen in de optocht leuk is voor het hele gezin. In zowel Blerick als Venlo wordt er een palmhöltjesoptocht georganiseerd door Stichting Kinderfeesten Venlo. Voorafgaand zijn er op verschillende locaties in Venlo mogelijkheden om gratis een palmhöltje te maken.

Venloop

Vanwege de Venloop zal dit jaar geen Palmhöltjesoptocht in Blerick worden georganiseerd maar wordt iedereen van harte uitgenodigd om bij de optocht in Venlo mee aan te sluiten.

Programma
Op zondag 25 maart 2018 vertrekt de Palmhöltjesoptocht onder begeleiding van diverse muziekgezelschappen om 12.00 uur vanaf en langs de volgende route:
Vertrek Kerkepäörtje, naast de Sint Martinuskerk, Prinses Beatrixstraat, Ruys de
Beerenbrouckstraat, Van Cleefstraat, Prinsenhofstraat, met défilé en
ontbinding van de optocht aan de voorzijde van de Jongerenkerk aan de
Lohofstraat waar alle jeugdige deelnemers een wafel wordt aangeboden.

De deelnemers aan de palmhöltjesoptocht worden om 11.30 uur verwacht aan ‘t Kerkepäörtje bij de St. Martinuskerk. Het is mogelijk om rond 11.45 uur je palmhöltje in de kerk te zegenen.

Maak gratis je eigen palmhöltje

Deelnemers aan één van de twee optochten kunnen op zaterdag 24 maart in Venlo een gratis eigen palmhöltje komen maken. Dit is mogelijk bij:

  • Tuincentrum Leurs Venlo: Zaterdag 24 maart tussen 12.00 en 16.00 uur ben je welkom bij Equidrôme, gelegen naast Tuincentrum Leurs.

Toekomstige evenementen

  1. Palmhöltje Venlo

    maart 25 @ 11:30 - 12:30